Кадър: Канал 3Поводът да се оттегля от поста е свързан с

...
Кадър: Канал 3Поводът да се оттегля от поста е свързан с
Коментари Харесай

Явор Нотев обясни защо се е оттеглил като зам.-председател на НС

Кадър: Канал 3

" Поводът да се отдръпва от поста е обвързван с отдръпването ми от Оперативна програма. Аз сега седнал съм в последния ред на Народното събрание, при самостоятелните депутати, само че влизам с вдигната глава и намерено лице. Аз съм самостоятелен с парламентарна група, само че привързан с партия, която има представители в Народното събрание ". С тези думи стартира присъединяване си в предаването " Беновска пита " по Канал 3 екс заместник-председателят на 44 Народно събрание и   народен представител от  Политическа партия " Атака " Явор Нотев.

" На изборите много субекти участваха интензивно в политическия живот. Бях сюрпризиран от незабавните ограничения на държавното управление във връзка мнението на Венецианската комисия. Не мога да си обясня с друго, с изключение на с известно оттегляне, с тип на хрисимост с неправителствените организации. Трябва да има доста безапелационно основание за внасянето му. Няма място подобен надзор, не се вижда края на сходно администриране, по този начин се принизяват фигури, които би трябвало да съставляват държавността ", съобщи той. 

" Нямам отговор на въпроса за кого се прави поста надзирател на основния прокурор. Не мога да си отговоря за какво би трябвало да има подобен пост. Какво ще прави когато няма повдигнати обвинявания против основния прокурор? Може би ще бъде в трепетно очакване той да допусне неточност, с цел да се извърши със смисъл неговата служба ", показа Нотев. 

" Г-н Цацаров към този момент е претендент на КПКОМПИ, подкрепям тази кандидатура, внесъл съм я и я намирам за рационална. Висш съдебен съвет сподели, че не е в положение и няма силата да повлияе на скандални мотиви, когато обществеността реагира. Със Сидеров се виждаме рядко, за жалост. Не се срещаме на една и същата стартова линия. Парламентарната активност значи да бъдеш с ръка на пулса, тук и партията губи от неналичието на контакт ", разяснява Явор Нотев. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР